ΙΙΙ. Τι φωτό μπορούμε να επιλέγουμε σας Avatars;
Σαν avatars ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιούνται φωτογραφίες που έχουν αποκλειστικά και μόνο σαν θεμα τις ερωτογεννείς ζώνες όπως πχ οπίσθια, στήθη, μπροστινά φουσκώματα κτλ κτλ.


Το σκεπτικό μας είναι ότι:

1. Η διαφυλικότητα έχει άπειρες μορφές που μπορούν να αποτυπωθούν με πολλούς όμορφούς τρόπους και σίγουρα δεν περιορίζεται (για να μην πούμε "δεν υπάρχει") σε ενα τουρλωμένο ποπουδάκι.

2. Καθως το site μας έχει μεγαλώσει και τα περισσοτερα ενεργά μέλη έχουν φωτογραφίες το πρόσωπο τους, δεν ειναι σωστό και όμορφο δίπλα στις φωτογραφίες των προσώπων τους να εμφανίζονται πισινοί και ανάλογες φωτογραφίες.

Τα προφίλ που έχουν τετοιες φωτό, υπό τον όρο οτι αυτές συμμορφώνονται με τους όρους συμμετοχής -δηλαδή ΟΧΙ γυμνό!- δεν θα διαγράφονται, θα διαγράφεται όμως η συγκεκριμένη φωτογραφία και θα αντικαθίσταται από το default Avatar του site μας.
feedback Did this answer solve your problem?
5 people found this answer helpful.

Σημείωση: Το © queers.gr ΔΕΝ είναι ένα site ερωτικών γνωριμιών η παροχής ανάλογων υπηρεσίων. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε εγκάρδιους ανθρώπους που τους αρέσει να συζητούν για θέματα προσανατολισμού των δύο φύλων.

el
Ελληνικά (GR)